Bemutatjuk az arapapagájt, a papagájok királyát

Bemutatjuk a Monori Börzét!

2020/10/09. - írta: AraPapagaj.Hu

A monori kisállatbörze nem is olyan régen létezik. Fiatal kora ellenére az indulása óta eltelt alig néhány év alatt Európa egyik legnagyobb és legszínesebb kisállatvásárává nőtte ki magát. A széles kínálatban a mezei állatkedvelő érdeklődő és a hozzáértő, vagy egyenesen profi tenyésztő egyaránt megtalálja amit keres, miközben kitűnően szórakozik.

monori-borze-1.jpg

Az esemény házigazdája a Magyar Galamb- és Kisállattenyésztők Országos Szövetsége. Időközben a rendezvény kinőtte az eredeti helyszínt, és Monoron belül egy nagyobb területre költözött. Szükség is volt erre, a börzére ugyanis rengeteg külföldi vendég is érkezik Szlovákiából, Csehországból és Ukrajnából is, a látogató-és árusszám tehát igencsak magas.

monori-borze-2.jpg

Az eseményt mára egész Európában ismerik és elismerik, a kisállatvásár kategóriában ez a legnagyobb, legnépszerűbb leglátogatottabb, túltesz a nyitrai vásáron is. Az árusok sokszor már előző éjszaka odamennek, hogy jó helyük legyen. És a vendégek is hamar jönnek, hogy a legszebb állatokat nehogy más vigye el.

monori-borze-3.jpg

És hogy milyen állatokat? A patásokon kívül szinte minden van. Papagájból és más díszmadárból is mindig sokfélét árulnak, vannak haszonmadarak és sokféle kisállat. És persze tartozékok, takarmányok és vitaminok szinte minden madárhoz. 2020-ban is lesz még börze, az események konkrét dátumait itt lehet megtalálni.

monori-borze-4.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arapapagaj.blog.hu/api/trackback/id/tr1316233798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása